Afwerking van uw schilddak lichtstraat

Onze schilddak lichtstraat is gemaakt van een stalen T-profiel met de afmeting 40 x 40 x 4 mm. Dit zorgt voor een slanke en strakke afwerking. Dit type lichtstraat past bij iedere woning en is standaard voorzien van een zwarte poedercoating, maar is voor een meerprijs leverbaar in alle mogelijke RAL-kleuren. Al onze lichtstraten worden door zeer ervaren professionals in Nederland gefabriceerd en daarom kunnen wij de kwaliteit en duurzaamheid van onze lichtstraten garanderen.

Veiligheidsglas voor uw schilddak lichtstraat

Een schilddak lichtstraat voor uw overkapping leveren wij standaard met veiligheidsglas. Alle overkappingen zijn aan of los van een huis gebouwd en zijn in 99% van de gevallen niet helemaal afgesloten. Daarom leveren wij een lichtstraat voor een overkapping niet met isolerend glas, omdat dit geen voordeel heeft ten opzichte van veiligheidsglas. Onze lichtstraten zijn berekend volgens de geldende normen voor het draaggewicht van bijvoorbeeld sneeuw.

kleurkeuzes van de profielen

De uitstraling van een schilddak lichtstraat is uiteraard net zo belangrijk als de functie ervan. Door meerdere kleurkeuzes aan te bieden kunt u bij ons met iedere smaak terecht. Noem een RAL-kleur en wij kunnen dit voor u realiseren. Wel wordt er vandaag de dag veel voor de kleur matzwart gekozen. Dit is dan ook een kleur die wij standaard leveren. Mocht u een andere kleur willen dan is dat tegen een meerprijs mogelijk. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte op voor uw schilddak lichtstraat.

Monteren van uw lichtstraat

Montage van uw lichtstraat is iets wat wij voor u kunnen verzorgen tegen een meerprijs. Voordat er geplaatst kan worden zal de uitsparing waarop de lichtstraat moet komen al volgens onze specificaties moeten zijn gemaakt. Wij passen geen overkapping voor u aan. Het monteren van een schilddak lichtstraat op een overkapping volgens onze specificaties is goed zelf te doen. Het enige wat wij voor u doen bij de montage is de lichtstraat op de overkapping tillen en vastschroeven. De afwerking met bijvoorbeeld dakleer moet u uitbesteden aan een dakdekker.

Wij geven 10 Jaar garantie op uw schilddak lichtstraat

Wij staan achter ons product en geven daarom op iedere lichtstraat 10 jaar garantie. Dit houdt in dat wij garantie geven op de stevigheid van de constructie, het waterdicht afleveren van uw lichtstraat, tegengaan van roestvorming en het behoudt van de kleur van de profielen. Wij bieden geen garantie op glasbreuk, verkleuring of onderhoudt schade.